Ga naar de inhoud

Aanmelden

Ieder kind op de juiste plek

Wanneer een leerling op school niet op zijn plek is, dan is een school verplicht om eerst te kijken of de leerling extra ondersteuning binnen de klas of school kan krijgen. Lukt dat niet, dan wordt met ouders, school en deskundigen uit het samenwerkingsverband besproken wat er nodig is.

Als de Berg en Bosch School de beste plek blijkt voor een leerling, dan zal de school waar de leerling tot dan toe onderwijs krijgt een toelaatbaarheidsverklaring moeten aanvragen. Vanaf dat moment worden er afspraken gemaakt over de start.

Kennismaking

Om ouders de gelegen­heid te geven zich te oriënteren, organiseren we een aantal keren per jaar informatiebijeenkomsten. Ouders krijgen dan informatie over de school, kunnen het gebouw en de omgeving bekijken, de sfeer proeven en vragen stellen. Onze volgende informatiemiddag is donderdag 11 januari 2024 van 15 tot 16 uur.

Wil je naar een informatiebijeenkomst komen? Meld je dan vooraf aan via info@bbonderwijs.nl. U ontvangt dan een link waarmee u zich kunt aanmelden.

Aanmelden

Aanmelden kan via: aanmeldenbbschool@bbonderwijs.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. De nog beschikbare plekken voor dit schooljaar zijn:

Groep 3/4 appel, nog 2 plaatsen
Groep 4 esdoorn, nog 2 plaatsen
Groep 5 kastanje, 0 plaatsen
Groep 6 beuk, 0 plaatsen
Groep 6/7 populier, 0 plaatsen
Groep 7 plataan, 0 plaatsen
Groep 8 wilg, 0 plaatsen
Groep 8 lariks, 0 plaatsen

In de schoolgids vind je meer informatie over de aanmeldprocedure.