Ga naar de inhoud

Aanmelden

Ieder kind op de juiste plek

Wanneer een leerling op school niet op zijn plek is, dan is een school verplicht om eerst te kijken of de leerling extra ondersteuning binnen de klas of school kan krijgen. Lukt dat niet, dan wordt met ouders, school en deskundigen uit het samenwerkingsverband besproken wat er nodig is.

Als de Berg en Bosch School de beste plek blijkt voor een leerling, dan zal de school waar de leerling tot dan toe onderwijs krijgt een toelaatbaarheidsverklaring moeten aanvragen. Vanaf dat moment worden er afspraken gemaakt over de start.

Kennismaking

Om ouders de gelegen­heid te geven zich te oriënteren, organiseren we een aantal keren per jaar informatiebijeenkomsten. Ouders krijgen dan informatie over de school, kunnen het gebouw en de omgeving bekijken, de sfeer proeven en vragen stellen. Voor dit jaar worden er geen informatiemiddagen meer gepland.

Aanmelden

Aanmelden kan via: aanmeldenbbschool@bbonderwijs.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. De nog beschikbare plekken voor komend schooljaar zijn:

Groep 3/4, Appel0 plaatsen
Groep 4, Esdoorn0 plaatsen
Groep 5, Kastanje0 plaatsen
Groep 6, Beuk0 plaatsen
Groep 6/7, Populier0 plaatsen
Groep 7, Plataan0 plaatsen
Groep 8, Wilg0 plaatsen
Groep 8, Lariks0 plaatsen
Gewijzigd: juni 2024

Aan bovenstaande gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Continu zijn er dossiers in behandeling. Maandelijks wordt er een update gedaan.

Wij hebben te maken met een toename van het aantal aanmeldingen. Hierdoor zitten onze groepen komend schooljaar 2024-2025 helaas vol. Wij werken voor komend schooljaar inmiddels voor alle groepen met een wachtlijst.In de schoolgids vind je meer informatie over de aanmeldprocedure.