Ga naar de inhoud

Werken bij

Kom werken met plezier

Wij vinden dat onze leerlingen het best mogelijke onderwijs en uitstekende begeleiding verdienen. We willen dan ook dat onze school een veilige en gezonde werkplek is waar een gemotiveerd team dagelijks het beste uit de kinderen haalt. We zorgen dat onze professionals zichzelf blijven ontwikkelen en optimale input leveren.

Vacatures

Onderwijsassistent bovenbouw

FTE: 0,6 tot 1,0
Wij zijn op zoek naar een proactieve ondersteuner voor 24 tot 40 uur per week die duidelijk en consequent kan optreden.

Innovatie en ontwikkeling

Leren en ontwikkelen zit in ons DNA. Onze professionals staan niet alleen voor de klas, maar werken ook aan verdiepende projecten. Zoals het kiezen van een nieuwe methode of het ontwikkelen van goed burgerschap. Bij ons is elke medewerker eigenaar van de eigen ontwikkeling. Daarbij krijgt hij of zij alle ruimte om te groeien als mens en als professional. Zo verbeteren we ons onderwijs met het hele team.

Stage

Als stagiair kun je op onze school praktijkervaring opdoen. Hierbij word je begeleid door een mentor. Je wordt dan onderdeel van ons team. Als mbo-student ondersteun je leerkrachten met werkzaamheden. Als pabo-student leer je zelfstandig les te geven aan een groep.

Kom jij je stage bij ons doen? Mail dan je cv en de functie waarin je interesse hebt naar info@bbonderwijs.nl.

Open sollicitatie

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan ons onderwijs? Fulltime, in een duobaan, als startende leerkracht of juist als herintreder? Dan horen we graag van je! Mail je cv naar info@bbonderwijs.nl en laat ons weten in welke functie je interesse hebt.

De Berg en Bosch School is een kleine school met een hecht en gezellig team in een prachtige omgeving.